روغن کتان

خواص روغن کتان 

نتیجه تصویری برای روغن کتان

▪ مصرف موضعی این روغن ناراحتی های پوستی مانند آکنه، اگزما و آفتاب سوختگی را رفع می کند.

▪ مصرف روغن آن کلسترول را کاهش می دهد و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی را نیز کاهش می دهد.

▪ این روغن برای افرادی که از درد قفسه سینه و فشار خون بالا رنج می برند، مفید است.

▪ افراد مسن با مصرف این روغن می توانند عملکرد ذهنی خود را تقویت کنند.

▪ طبق تحقیقات روغن دانه کتان در درمان بیماری ام اس موثر است.

▪ مصرف این روغن دردهای مکرر، ناگهانی و شدید مفاصل و ورم در بیماران مبتلابه نقرس را کاهش می دهد.

▪ سرطان سینه و روده در افرادی که به طور منظم دانه کتان مصرف می کنند کمتر مشاهده شده است.

مصرف روغن دانه کتان می تواند باعث کاهش وزن شود.

● دانه کتان؛ منبع غنی امگا ۳

گیاه کتان، حاوی روغنی است که یکی از غنی ترین منابع امگا۳ می باشد. به گزارش «Ask.com» این دانه که قابل خوردن است در رنگ های قهوه ای و زرد یافت می شود.

● خواص دانه کتان

▪ دانه کتان برای رفع یبوست و اختلال در عملکرد روده بر اثر استفاده نادرست قرص های رونده مصرف می شود.

▪ دانه کتان قوه هاضمه را بهبود می بخشد، میزان قند خون را ثابت نگه می دارد، با تشکیل تومور مقابله می کند و سلامت قلبی عروقی را در پی دارد.

▪ این دانه ها که خاصیت ضدالتهابی دارد التهاب را در بیماری هایی مانند آسم، التهاب استخوان و مفصل، آرتریت روماتوئید، سردردهای میگرنی و پوکی استخوان کاهش می دهد.

▪ اسید چرب امگا۳ موجود در آن برای استخوان ها مفید است.

▪ دانه کتان با کاهش لخته شدن خون، بدن را در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند. با بیماری سرطان و دیابت نیز مقابله می کند.

▪ این دانه ها با محافظت از سلول های روده، مواد سرطان زا و رادیکال های آزاد، خطر بروز سرطان روده را کاهش می دهد.

▪ چربی اشباع نشده امگا۳ موجود در آن به کاهش فشار خون کمک و از بالا رفتن فشار خون جلوگیری می کند.

▪ مصرف دانه کتان همراه با رژیم غذایی کم چرب، در کنترل سرطان پروستات در مردان موثر است.

▪ این دانه ها خاصیت انرژی زایی دارد و به هنگام استرس، به فرد آرامش می دهد.